Razie a Poliţiei în Capitală. Mai mulţi şoferi băuţi sau sub influenţa drogurilor, au fost prinşi

Mai mulţi şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului sau a drogurilor au fost prinşi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Capitală, de poliţiştii rutieri.

805 afișări
Imaginea articolului Razie a Poliţiei în Capitală. Mai mulţi şoferi băuţi sau sub influenţa drogurilor, au fost prinşi

Razie a Poliţiei în Capitală. Mai mulţi şoferi băuţi sau sub influenţa drogurilor, au fost prinşi

Un bărbat în vârsta de 34 de ani a fost oprit în zona bd.Beijing, iar poliţiştii au constatat că era sub influenţa substanţelor psihoactive. El a fost dus la sediul INML pentru recoltare de probe biologice şi pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Un alt şofer, în vârstă de 30 de ani, oprit tot pe bd. Beijing, era sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a primit o amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

Acţiune a Politiei Capitalei pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa substanţelor psihoactive sau a băuturilor alcoolice

În noaptea de 19/20 Decembrie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe principalele artere din municipiul Bucureşti pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

În cadrul acţiunii desfăşurate de Poliţia Capitalei în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost date 88 de sancţiuni în valoare de peste 33.000 lei şi au fost reţinute 12 permise de conducere, cele mai multe pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru depăşirea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost retrase şi trei certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate la autoturisme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici