Razie în Capitală: Peste 100 de amenzi, iar doi şoferi au fost prinşi beţi la volan

Peste 100 de amenzi în valoare de 56.000 de lei au fost aplicare, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, în timpul unei razii a Brigăzii Rutiere în Capitală. Poliţiştii au întocmit şi două dosare penale unor şoferi care se aflau beţi la volan.

1237 afișări
Imaginea articolului Razie în Capitală: Peste 100 de amenzi, iar doi şoferi au fost prinşi beţi la volan

Razie în Capitală: Peste 100 de amenzi, iar doi şoferi au fost prinşi beţi la volan

Potrivit Brigăzii Rutiere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe principalele artere ale Bucureştiului.

Au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 56.000 lei şi au fost reţinute 28 permise de conducere, cele mai multe pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, nerespectarea regimului legal de viteză şi pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric. De asemenea au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul activităţii de control, poliţiştii rutieri au întocmit şi două dosare de cercetare penală, unor şoferi care erau beţi la volan.

Spre exemplu, un bărbat în vârstă de 34 de ani, care conducea maşina pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor. Oamenii legii l-au urmărit şi l-au oprit în zona bulevardului Aerogării. La testarea cu aparatul Alcooltest, rezultatul a fost de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat. Şoferul a fost condus la sediul INML pentru recoltarea probelor biologice şi i s-a întocmit dosar penal.

Un alt bărbat, în vârsta de 40 de ani, a condus maşina pe Bulevardul Ion Mihalache sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul Alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acesta a fost condus la sediul INML pentru recoltarea probelor biologice, iar oamenii legii i-au întocmit dosar penal.

Un bărbat de 23 de ani a condus un autoturism pe Calea Crângaşi sub influenţa băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost amendat cu 1.305 lei iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
amendă,
razie,
alcool

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici