Reacţia MAE, după ce un muncitor român a fost împuşcat pe Muntele Athos de un preot

Muncitorul român care ar fi fost împuşcat pe Muntele Athos de un preot a fost operat. Totodată, Consulatul României la Salonic a pus la dispoziţia familiei bărbatului datele de contact ale unui un avocat care vorbeşte limba română.

2425 afișări
Imaginea articolului Reacţia MAE, după ce un muncitor român a fost împuşcat pe Muntele Athos de un preot

Reacţia MAE, după ce un muncitor român a fost împuşcat pe Muntele Athos de un preot

Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul Consulatului General la Salonic, precizează, la solicitările presei, că a fost notificat telefonic, pe 2 august 2023, cu privire la spitalizarea unui cetăţean român în localitatea Polygiros, ca urmare a unui incident soldat cu rănirea prin împuşcare a acestuia, şi a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea şi situaţia persoanei în cauză.

Potrivit informaţiilor obţinute de Consulatul General al României la Salonic, românul a fost supus unor intervenţii medicale specifice într-o unitate medicală din zonă, iar o anchetă cu privire la circumstanţele producerii incidentului este în desfăşurare.

Totodată, MAE precizează că reprezentantul Consulatului General al României la Salonic a pus la dispoziţia familiei victimei datele de contact ale unui un avocat vorbitor de limba română şi a solicitat poliţiei rapoartele detaliate privind împrejurările incidentului.

Consulatul General al României la Salonic continuă dialogul cu autorităţile locale, cu unitatea medicală şi cu familia persoanei în cauză şi acordă asistenţă consulară în vederea repatrierii.

Muncitorul român ar fi fost împuşcat pe Muntele Athos de către un preot care trăgea după o pisică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mae,
român,
preot

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici