Reacţii în partidul fostului lider Liviu Dragnea, PSD, la eliberarea acestuia: Arsene îl evocă pe Dumnezeu şi minunea făcută, iar Ciolacu îi urează sănătate

Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, reacţionează după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, şi nu-i lasă la greu pe oamenii buni!”.

3394 afișări
Imaginea articolului Reacţii în partidul fostului lider Liviu Dragnea, PSD, la eliberarea acestuia: Arsene îl evocă pe Dumnezeu şi minunea făcută, iar Ciolacu îi urează sănătate

Reacţii în partidul fostului lider Liviu Dragnea la eliberarea acestuia: Arsene îl evocă pe Dumnezeu şi minunea făcută

UPDATE Şi Ciolacu a avut o primă reacţie 

„Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, afirmă Ciolacu.
 
Ionel Arsene a fost printre primii care au reacţionat după eliberarea lui Dragnea.

„Azi, cu ajutorul lui şi al justiţiei române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate şi prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat! Coşmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut!”, a scris Arsene pe Facebook.

Liderul PSD Neamţ se declară bucuros că de azi Liviu Dragnea este alături de familie şi de cei dragi, „aşa cum au fost cu toţii cu sufletul, zi de zi, alături de el!”.

Magistraţii Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă şi în câteva ore Dragnea va putea părăsi Penitenciarul Rahova.

Dragnea a stat închis 2 ani şi 2 luni.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată.

 
„Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, afirmă Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici