Real Madrid vrea să dea în judecată un alt club mare. Formaţia nu doreşte să se repete episodul Cristiano Ronaldo - presă

Real Madrid a pus "tunurile" pe Inter Milano. Conducerea galactică se gândeşte să meargă până la judecătorii de la UEFA cu formaţia din Italia. Motivul disputei? Croatul Luka Modric. Potrivit publicaţiilor din Spania, Real Madrid nu vrea să se repete episodul Cristiano Ronaldo.

1702 afișări
Imaginea articolului Real Madrid vrea să dea în judecată un alt club mare. Formaţia nu doreşte să se repete episodul Cristiano Ronaldo - presă

Real Madrid vrea să o dea în judecată un alt club mare - presă

Campioana Europei are emoţii si cu jucătorul Kovacic, care este tot mai aproape de un transfer la Chelsea.

Potrivit jurnaliştilor iberici, conducerea lui Real Madrid este suprinsă şi îngrijorată de felul în care agenţii lui Modric vor să se ocupe de transferul jucătorului, dar, mai ales, şefii galacticilor sunt şi mai nervoşi pe fundaş, care a revenit la antrenamente marţi, 7 august, şi care a refuzat să vorbească despre situaţia creată în jurul său.

Cel mai probabil, miercuri, 8 august, Luka Modric, împreună cu reprezentanţii săi, vor avea o discuţie cu preşedintele Realului, Florentino Perez. Declarat cel mai bun jucător al Mondialului din Rusia 2018, Modric este nemulţumit de ce se întâmplă la actuala echipă şi vrea o nouă provocare, iar transferul la Inter este foarte tentant. Cu Real Madrid, croatul mai are contract până în 2020, însă deţinătorii Champions League nu au de gând să îl lase să plece. 750 de milioane de euro este clauza de reziliere a fundaşului, însă Inter a oferit doar 15 milioane de euro pentru un împrumut, iar 20 de milioane de euro la cumpărare.

Mundo Deportivo scrie că Real Madrid vrea să îi dea în judecată pe nerazzurri şi se folosesc de faptul că italienii vor să îi plătească salariul lui Modric printr-o modalitate care contravine regulilor fair-play-ului financiar, reguli pe care Inter este obligată să le respecte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici