RECONSTITUIREA atacului armat de la salonul Perla - FOTO

Luni, în jurul orei 17.30, Gheorghe Vlădan a împuşcat mortal două femei şi a rănit alte şase persoane, într-un coafor din complexul Perla din Bucureşti.

1656 afișări
Imaginea articolului RECONSTITUIREA atacului armat de la salonul Perla - FOTO

RECONSTITUIREA atacului armat de la salonul Perla - FOTO

Bărbatul a intrat în coafor, unde a stat 40 de secunde înainte să deschidă focul, el vorbind chiar la telefon. Apoi, bărbatul a împuşcat-o pe casiera unităţii, apoi pe soţia sa.

Vlădan a continuat să tragă în restul oamenilor ce se aflau acolo.

Atacatorul a tras 11 gloanţe cu un pistol Glock de nouă milimetri cu încărcător de 19. VEZI FILMUL EVENIMENTELOR DIN COAFOR

Procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică, Valentin Şelaru, a declarat că s-a extins cercetarea penală şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor în cazul lui Gheorghe Vlădan întrucât deţinea nelegal 21 de gloanţe.

În cadrul unei conferinţe de presă, anchetatorul Şelaru a prezentat filmul evenimentelor din coafor, dar şi cartuşe găsite la locuinţa lui Vlădan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici