Record de viteză pe Autostrada Transilvania: Peste 300 de kilometri la oră - VIDEO

Şoferul unui autoturism Audi a fost filmat de un pasager al maşinii în timp ce conducea pe Autostrada Transilvania cu peste 300 de kilometri la oră, filmuleţul fiind postat, miercuri, pe internet.

4755 afișări
Imaginea articolului Record de viteză pe Autostrada Transilvania: Peste 300 de kilometri la oră - VIDEO

Record de viteză pe Autostrada Transilvania: Peste 300 de kilometri la oră (Imagine: Captură video)

Potrivit unor imagini postate pe internet, şoferul unui autoturism Audi B5 RS4 s-a luat la întrecere cu alt şofer, care conducea un autoturism BMW M5 E60, şi a fost filmat de o persoană aflată în maşină în timp ce conducea cu viteză, acul vitezometrului indicând peste 300 de kilometri la oră.

Întrecerea între cele două maşini a avut loc pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers Gilău - Câmpia Turzii, iar la un moment dat se vede cum şoferul îşi pune centura de siguranţă.

Poliţiştii fac verificări în acest caz, pe de o parte pentru a verifica autenticitatea filmului postat pe internet şi pe de altă parte pentru a-i identifica pe cei doi şoferi şi pentru a discuta cu ei, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, şeful Direcţiei Rutiere din Poliţia Română, Lucian Diniţă.

Acesta a precizat că unul dintre şoferi a fost deja identificat, urmând ca autorităţile să ia legătura cu el, iar la finalul verificărilor se vor lua măsurile legale ce se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici