Regele Charles a mulţumit pentru sprijin după diagnosticul de cancer

Regele Charles al Marii Britanii şi-a exprimat sâmbătă recunoştinţa pentru sprijinul primit în urma diagnosticului de cancer, primul său comentariu public de când Palatul Buckingham a anunţat că monarhul va amâna unele angajamente pentru a urma un tratament.

604 afișări
Imaginea articolului Regele Charles a mulţumit pentru sprijin după diagnosticul de cancer

Regele Charles a mulţumit pentru sprijin după diagnosticul de cancer

„Aş dori să-mi exprim cele mai sincere mulţumiri pentru numeroasele mesaje de susţinere şi urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile”, a spus Charles într-o declaraţie, citată de Reuters.

Palatul a anunţat luni că Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu o formă de cancer, la mai puţin de 18 luni de la începutul domniei sale.

„Aşa cum ştiu toţi cei care au fost afectaţi de cancer, astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere şi încurajare”, a spus Charles.

Regele a declarat că a fost îmbucurător să audă cum diagnosticul său a ajutat la punerea în lumină a organizaţiilor care sprijină bolnavii de cancer în Marea Britanie şi în alte părţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici