Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu cancer

  • Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer, anunţă Palatul Buckingham.
  • A fost descoperit în timpul tratamentului său recent pentru prostată mărită.
7401 afișări
Imaginea articolului Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu cancer

Tipul de cancer nu a fost dezvăluit, dar, potrivit unui comunicat al palatului, regele a început luni "tratamentul", relatează BBC.

Palatul Buckingham spune că regele "rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce priveşte tratamentul său şi aşteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice".

El îşi va amâna angajamentele publice şi este de aşteptat ca alţi membri de rang înalt ai familiei regale să ajute pentru a-l înlocui în timpul tratamentului său.

Nu au fost comunicate alte detalii privind stadiul cancerului sau un prognostic.

Deşi îşi va întrerupe evenimentele publice, regele, în vârstă de 75 de ani, îşi va continua rolul constituţional de şef de stat.

El a fost supus unei intervenţii la prostată la un spital privat din Londra în urmă cu mai bine de o săptămână.

Regele a ales să facă public tratamentul său pentru prostată, cu scopul de a încuraja mai mulţi bărbaţi să îşi facă controale la prostată, a declarat atunci palatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici