Remus Cernea către Antonescu: Vă aştept semnătura pe legea privind parteneriatul civil

Deputatul Remus Cernea i-a cerut luni preşedintelui PNL, Crin Antonescu, în cadrul dezbaterilor din Comisia de revizuire a Constituţiei, semnătura asupra proiectului de lege pe care îl va iniţia pentru reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex.

142 afișări
Imaginea articolului Remus Cernea către Antonescu: Vă aştept semnătura pe legea privind parteneriatul civil

Deputatul Remus Cernea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Cernea a venit luni la Comisia de revizuire a Constituţiei pentru a susţine unul dintre amendamentele depuse pentru modificarea legii fundamentale.

Cu această ocazie, deputatul i-a spus lui Antonescu: "Vă aştept semnătura pe legea privind parteneriatul civil".

"Eu nu-mi iau decât îngăduinţa, cu permisiunea colegilor, să exprim şi bucuria PSD de a vă vedea aici printre noi", i-a replicat liderul PNL.

"Vă mulţumesc foarte mult, dar am luat în calcul şi bucuria dumneavoastră", a spus la rândul său Cernea, care a rămas până la finalul dezbaterilor comisiei pentru a discuta cu liderul PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă seară, într-o emisiune televizată, că "matricea familiei" este căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, însă poate fi de acord cu legiferarea parteneriatelor civile între persoane de acelaşi sex, precizând că nu susţine adopţiile de către astfel de cupluri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici