REPARTIZARE LICEE DOLJ: Peste 340 de elevi din alte judeţe au depus cereri de repartizare la liceu în Craiova

Peste 340 de elevi din alte judeţe au depus cereri pentru a fi repartizaţi la liceele din Dolj, judeţ în care au existat şi 11 medii de 10, trei dintre acestea fiind obţinute de elevi repartizaţi la Colegiul "Carol I" din Craiova.

1643 afișări

Potrivit şefului ISJ Doluj, Mihaela Moţăţeanu, unsprezece elevi cu media 10 au fost reparizaţi, marţi dimineaţă, la liceele din Craiova, unul dintre aceştia fiind absolvent al unei şcoli din judeţul Olt.

REPARTIZAREA ONLINE LICEE 2011: VEZI ÎN CE LICEU AI INTRAT

Conform sursei citate, un număr de 342 de elevi din alte judeţe au ales să-şi depună cereri de repartizare la liceele din Craiova, dintre care zece au rămas nerepartizaţi.

"În Dolj, 90 de elevi au rămas nerepartizaţi. Între aceştia se află şi zece elevi care au venit din alte judeţe. Toţi vor intra în cea de-a doua etapă de repartizare", a mai spus Moţăţeanu.

Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" din Craiova se află în topul primelor zece licee din România, 9,41 fiind ultima medie de admitere. Aici se înregistrează şi cea mai mare medie de intrare pe profil, 9,88, la matematică-informatică, secţia bilingvă.

Colegiul "Fraţii Buzeşti" este urmat de Colegiul "Carol I", cu ultima medie de intrare 8,75 şi Colegiul "Elena Cuza", tot din Craiova, cu ultima medie 8,53, ambele din Craiova.

Cea mai mică medie de repartizare la un liceu din Dolj a fost înregistrată la Grupul Şcolar "Ştefan Anghel" din Băileşti. Aici, un elev care a optat pentru specializarea electromecanic a fost admis cu nota 4,06.

Din cele zece medii de zece obţinute de elevii doljeni, trei provin de la Colegiul "Carol I" şi câte unul de la Colegiul "Elena Cuza", Colegiul "Fraţii Buzeşti", Şcoala cu clasele I - VIII Nr. 12 "Decebal" Craiova, Şcoala cu clasele I - VIII Nr. 2 "Traian" Craiova, Şcoala cu clasele I - VIII Ostroveni, Şcoala cu clasele I - VIII Nr. 37 "Mihai Eminescu" Craiova, Şcoala cu clasele I - VIII Nr. 29 "Nicolae Romanescu" Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici