Reprezentanţii Enel dau asigurări că vor interveni cât mai rapid în cazul avariilor în reţea

Reprezentanţii Enel s-au întâlnit, vineri, cu primarul general Sorin Oprescu, pe care l-au asigurat că vor lua toate măsurile pentru intervenţii cât mai rapide în cazul producerii unor avarii în reţeaua de electricitate.

234 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii Enel dau asigurări că vor interveni cât mai rapid în cazul avariilor în reţea

Reprezentanţii Enel dau asigurări că vor interveni cât mai rapid în cazul avariilor în reţea (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Sorin Oprescu şi reprezentanţii Enel Distributie Muntenia au analizat şi evaluat situaţia alimentării cu energie electrică a Bucureştiului, în condiţiile evenimentelor din această săptămână.

Reprezentanţii Enel l-au asigurat pe primarul Capitalei că vor lua toate măsurile pentru intervenţii cât mai rapide în cazul producerii unor avarii în reţeaua de electricitate, astfel încât disconfortul creat bucureştenilor să fie cât mai mic.

Totodată, edilul şef a solicitat companiei Enel să înştiinţeze permanent cetăţenii în legătură cu eventualele avarii apărute la reţeaua de electricitate, precum şi estimările legate de remedierea acestora. Cele două părţi au stabilit un sistem eficient de comunicare interinstituţională.

La iniţiativa primarului general, cele două instituţii vor elabora o hartă comună astfel încât lucrările la reţelele edilitare executate de Primărie să fie efectuate în acelaşi timp cu cele pe care Enel le realizează în reţeaua de distribuţie, cu prioritate pentru zonele considerate vulnerabile.

Compania Enel Distribuţie a arătat că va continua investiţiile în modernizarea şi retehnologizarea reţelei de distribuţie a Bucureştiului.

Miercuri şi joi, mai multe cartiere din Capitală au fost afectate în urma unor avarii la reţeaua de electricitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici