Reprezentanţii unei firme din Capitală, suspectaţi că înşelau clienţii veniţi cu bijuterii la reparat

Reprezentanţii unei societăţi meşteşugăreşti din Bucureşti sunt suspectaţi că ar fi înşelat mai mulţi clienţi, prin înlocuirea pietrelor preţioase de pe obiectele primite pentru reparaţii sau prin diminuarea cantităţii de aur a acestora, informează Poliţia Capitalei.

243 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii unei firme din Capitală, suspectaţi că înşelau clienţii veniţi cu bijuterii la reparat

Reprezentanţii unei firme din Capitală, suspectaţi că înşelau clienţii veniţi cu bijuterii la reparat (Imagine: Catalina Filip/Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor îi suspectează pe aceştia şi că ar fi confecţionat bijuterii din aur şi ar fi efectuat reparaţii pentru diverse obiecte fără a înregistra operaţiunile în evidenţele contabile, pentru a nu plăti taxe către stat.

Şase puncte de lucru şi atelierul de producţie al societăţii au fost verificate de Poliţie la sfârşitul acestei săptămâni, fiind ridicat cu acest prilej un kilogram de aur pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă, a mai precizat sursa citată.

Totodată, potrivit Poliţiei Capitalei, s-a constatat că societatea nu a achitat contribuţii cu reţinere la sursă de peste 300.000 de lei şi TVA de peste 200.000 de lei.

Cercetările în acest caz continuă, cei vizaţi fiind suspectaţi de evaziune fiscală, delapidare şi înşelăciune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici