Restaurant deschis în Cluj. Angajaţii, prinşi în flagrant de poliţişti sub acoperire

  • Restaurantul funcţiona deşi activitatea localurilor publice este interzisă în această perioadă
  • Angajaţii au fost prinşi în flagrant de către poliţişti care s-au dat drept clienţi
  • Dosarul penal este pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor
7817 afișări
Imaginea articolului Restaurant deschis în Cluj. Angajaţii, prinşi în flagrant de poliţişti sub acoperire

Cluj: Restaurant deschis în centrul oraşului, a servit poliţişti sub acoperire, s-a întocmit dosar penal

Un restaurant cu specific italian era deschis, joi, în centrul municipiului Cluj-Napoca iar angajaţii au servit poliţişti sub acoperire care s-au dat drept clienţi, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat, joi, că poliştii clujeni au primit o sesizare despre faptul că restaurantul respectiv funcţiona deşi activitatea localurilor publice este interzisă în această perioadă.

” Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 a Poliţiei Cluj-Napoca au surprins în flagrant angajaţii unui restaurant situat pe strada Napoca din municipiu în timp ce serveau mai multi clienţi aflaţi în interior, contrar prevederilor legale. În cauza a fost întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, au spus reprezentanţii IPJ Cluj.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că, pentru realizarea flagrantului, mai mulţi poliţişti în civil, aflaţi sub acoperire, s-au dat drept clienţi şi au fost serviţi de personalul restaurantului.   

”Erau şi alţi clienţi în restaurant, erau sticle cu vin pe mese şi în difuzoare era muzică ambientală”, au spus sursele citate.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici