Restricţii de circulaţie pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, până pe 11 iulie

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, începând de miercuri până în data de 11 iulie, pe drumul naţional 1, la kilometrul 118 plus 800 de metri, între Ploieşti şi Braşov, din cauza unor lucrări de reparaţii, una dintre benzile drumului fiind blocată.

543 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, până pe 11 iulie

Restricţii de circulaţie pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, până pe 11 iulie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Traficul rutier se desfăşoară cu restricţii la kilometrul 118 plus 800 de metri al DN 1, între Ploieşti şi Braşov, întrucât în zonă se fac lucrări de reparaţii, anunţă Poliţia Prahova.

Astfel, una dintre benzile drumului este complet blocată până pe data de 11 iulie 2011, circulaţia urmând a se desfăşura alternativ pe singura bandă a drumului rămasă liberă.

În aceste condiţii, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi semnificaţia indicatoarelor provizorii.

Tot pe DN 1, circulaţia este restricţionată, în perioada 25 mai - 25 iulie, la ieşirea din Sinaia către Braşov, între kilometrii 120+ 142 de metri şi 121+ 155 de metri, unde se fac lucrări de reabilitare a carosabilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici