Restricţii de trafic pe DN14A

Traficul rutier va fi închis sâmbătă şi duminică pe DN14A între Mediaş, judeţul Sibiu, şi Târnăveni, judeţul Mureş, pentru Campionatul Naţional de viteză în coastă 2023.

211 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe DN14A

Restricţii de trafic pe DN14A

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pentru a permite desfăşurarea primei etape a Campionatului Naţional de viteză în coastă 2023, traficul rutier va fi închis în perioada 20 – 21 mai, cu începere de la ora 8.30, pe Hula Baznei (DN 14A, ieşirea spre Târnăveni), între localităţile Mediaş (Sibiu) şi Târnăveni (Mureş).

Pentru desfăşurarea concursului, pe DN14A, pe sectorul de drum cuprins între strada Nucului şi intrarea în comuna Blăjel, circulaţia rutieră va fi închisă în cele două zile ale competiţiei începând cu ora 8:00, până la ora 20:00, în data de 20 mai, respectiv până la ora 19:30, în data de 21 mai.

Redeschiderea parţială a circulaţiei pe acest tronson va avea loc în data de 20 mai între orele 12.00 – 12.45 şi 16.45 – 17.30, iar în data de 21 mai, redeschiderea parţială se va face între orele 12.00 – 12.45 şi 15.45 – 16.30.

Rutele ocolitoare care vor putea fi folosite de participanţii la trafic, semnalizate corespunzător, sunt strada Stadionului – Păucea – Blăjel şi retur pentru autovehiculele de până la 7,5 tone şi rutele către Sighişoara sau Blaj pentru traficul greu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici