Restricţii de trafic pe mai multe şosele din România. Transfăgărăşanul, închis pentru camioane

Restricţii de trafic joi pe Transfăgărăşan, Pasajul A2 Bucureşti-Constanţa, DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu şi A1 Bucureşti-Piteşti, pentru mai multe lucrări.

112 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe mai multe şosele din România. Transfăgărăşanul, închis pentru camioane

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi, în intervalul orar 8.00 - 16.00, pentru a permite efectuarea unor lucrări de asfaltare a carosabilului, circulaţia este închisă pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone pe DN 7C Transfăgărăşan, pe tronsonul kilometric 57 – 64, între Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru.

În perioada 30 august – 30 septembrie 2023, de luni până joi, între orele 22.00 - 6.00, se efectuează lucrări la sistemul de iluminat la Pasajul A2 Bucureşti-Constanţa, tronsonul kilometric 10+400 de metri - 10+750 de metri, pe ambele sensuri de deplasare, astfel circulaţia rutieră pe pasaj este oprită.

Pe perioada închiderii, traficul rutier se va desfăşura pe bretelele din zona laterală a pasajului, pe câte două benzi de circulaţie pe sens.

Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronosnul kilometric 207+800 de metri - 208+050 de metri, pe raza localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, se efectuează lucrări de reparaţii la carosabil, între orele 08:00 - 18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijată prin piloţi de circulaţie.

Astăzi, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti se impun restricţii de trafic în urma unor lucrări de reparaţii, astfel:

- pe sensul către Piteşti, între km. 30 – 40, se restricţionează banda numărul 1 şi banda numărul 2 alternativ, în funcţie de traficul rutier, pentru lucrări de marcaje rutiere, în intervalul orar 8.00 - 19.00

- pe sensul către Piteşti, la km. 14, se restricţionează banda de decelerare, iar la km. 12, pe calea nr. 2, se restricţionează banda de accelerare şi banda de urgenţă, progresiv, în funcţie de traficul rutier, pentru lucrări de marcaje rutiere, în intervalul orar 8.30 - 20.00

- pe sensul către Piteşti, la km. 103, banda nr. 2 este restricţionată pentru înlocuirea parapetului metalic median, în intervalul orar 9:30 - 15.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici