Restricţii la Aeroportul Internaţional Craiova. Pasagerii nu mai pot intra la etajul 1

  • Lucrările de la Aeroportul Internaţional Craiova au avansat, iar pasagerii nu mai au voie să intre la etajul 1 al clădirii
  • Călătorii sunt ghidaţi de angajaţii aeroportului în spaţiile în care nu se lucrează. Operaţiunea va fi gata peste un an.
2313 afișări
Imaginea articolului Restricţii la Aeroportul Internaţional Craiova. Pasagerii nu mai pot intra la etajul 1

Restricţii la Aeroportul Internaţional Craiova. Pasagerii nu mai pot intra la etajul 1

Autorităţile doljene anunţă că lucrările de extindere a terminalului Plecări din cadrul Aeroportului Internaţional Craiova sunt în plină desfăşurare. Începând de luni, pe şantier se fac lucrări în zona controlului de securitate şi la etajul 1 al clădirii aeroportului.

Ca urmare, pentru o perioadă de aproximativ o lună, pasagerii nu vor avea acces în aceste spaţii, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean Dolj. Personalul aeroportului îi va ghida pe călători pe noile trasee.

Lucrările de la Aeroportul Internaţional Craiova au ca scop extinderea celor două terminale pentru plecări şi sosiri. Investiţia de peste 25 de milioane de lei aparţine Consiliului Judeţean Dolj şi se finaliza în primăvara anului viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aeroport,
lucrare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici