Restricţii pe Valea Oltului, între judeţele Vâlcea şi Sibiu, din cauza unor lucrări

  • Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, marţi, pe DN 7 – Valea Oltului, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, în zonă fiind făcute mai multe lucrări, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
  • Restricţiile sunt în vigoare până la ora 17:00
  • Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.
2449 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe Valea Oltului, între judeţele Vâlcea şi Sibiu, din cauza unor lucrări

Restricţii pe Valea Oltului, între judeţele Vâlcea şi Sibiu, din cauza unor lucrări

În funcţie de condiţiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, circulaţia rutieră va fi afectată pe tronsonul kilometric 231+600 de metri- 232+500 de metri, pe raza localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, unde se lucrează la demontarea parapetilor degradaţi şi se montează un parapete metalic tip H4b.

Se circulă pe jumătate de cale, dirijat cu poliţişti de circulaţie, între orele 08.00 -17.00.

De asemenea, se fac lucrări de reparaţii la carosabil pe DN 7A, între kilometrii 43 - 44, pe raza localităţii Voineasa, judeţul Vâlcea, unde se lucrează la refacerea suprafeţei de rulare, între orele 08.00 - 18.00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe jumătate din cale, dirijat de piloţi de circulaţie. Acelaşi lucru se întâmplă şi pe DN 67, între kilometrii 178+600 de metri - 178+900 de metri, pe raza localităţii Govora, judeţul Vâlcea, unde se lucrează la amenajarea sensului giratoriu. Circulaţia rutieră se va desfăşura pe jumătate din cale, dirijat de piloţi de circulaţie, între orele 08.00 – 20.00.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici