Restricţii pe Valea Oltului pentru efectuarea unor lucrări

Pe DN7, Râmnicu Vâlcea - Sibiu, vor fi impuse restricţii de circulaţie, în apropierea localităţii Lazaret, pentru efectuarea unor lucrări.

217 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe Valea Oltului pentru efectuarea unor lucrări

Restricţii pe Valea Oltului pentru efectuarea unor lucrări

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE PE DN 7 (VALEA OLTULUI), PENTRU EFECTUARE DE LUCRĂRI
Data: 06 Septembrie 2023

Ora: 07:45

Centrul Infotrafic informează că în perioada 5 – 9 septembrie, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, pe tronsonul kilometric 241+600 de metri - 241+700 de metri, în apropierea localităţii Lazaret, judeţul Sibiu, se efectuează lucrări la rosturile de dilataţie ale podului peste râul Lotrioara.

Din acest motiv, circulaţia rutieră se va desfăşura pe o bandă, alternativ, prin semaforizare.

Tot pe DN 7, între kilometrii 215+200 metri - km 215+600 metri, pe raza localităţii Călineşti, judeţul Vâlcea, se montează parapet miercuri, între orele 8.00 şi 16.00, circulaţia desfăşurându-se dirijat de piloţi de trafic.

Şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie şi să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici