Reţea internaţională de proxenetism, trafic de droguri şi spălarea banilor, destructurată

Poliţiştii din Ialomiţa şi procurorii DIICOT, împreună cu Metropolitan Police Service şi Crown Prosecution Service din Marea Britanie au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în proxenetism, trafic de droguri şi spălarea banilor.

175 afișări
Imaginea articolului Reţea internaţională de proxenetism, trafic de droguri şi spălarea banilor, destructurată

Reţea internaţională de proxenetism, trafic de droguri şi spălarea banilor, destructurată

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor de la biroul teritorial al DIICOT, împreună cu Metropolitan Police Service şi Crown Prosecution Service din Regatul Marii Britanii, au ridicat mai multe bunuri şi sume de bani după 8 percheziţii domiciliare făcute în judeţul Ialomiţa şi pe teritoriul Marii Britanii, transmite Inspectoratul General al Poliţiei Române, într-un comunicat remis miercuri MEDIAFAX.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bijuterii şi sume în lei şi în valută în valoare totală de 46.000 lei şi au pus sechestru asigurator pe 3 case şi un apartament, 3 autoturisme, conturi bancare şi părţi sociale.

De asemenea, o persoană a fost reţinută în Marea Britanie, faţă de o persoană a fost luată măsura controlului judiciar, iar pe numele alteia a fost emis mandat european de arestare, aceasta fiind transferată în Marea Britanie, pentru continuarea cercetărilor.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul teritorial din Ialomiţa al DIICOT pentru audieri. Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a membrilor grupului infracţional şi a luării măsurilor legale faţă de cei implicaţi.

La acţiune au participat şi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici