Revine maratonul vaccinării. Când va avea loc

Medicul Valeriu Gheorghiţă anunţă un nou maraton de vaccinare în Bucureşti, cel mai probabil într-unul din weekendurile următoare.

1151 afișări
Imaginea articolului Revine maratonul vaccinării. Când va avea loc

Revine maratonul vaccinării. Anunţul dat de Valeriu Gheorghiţă

Întrebat dacă în Capitală va mai exista un centru de vaccinare non-stop, Valeriu Gheorghiţă a răspuns că are în plan pentru perioada următoare organizarea unui maraton în mai multe centre de vaccinare din Bucureşti, însă trebuie „definitivate toate detaliile logistice legate de personalul medical”.

Va fi câte un centru de vaccinare cu capacitate mai mare în fiecare sector şi simultan se va organiza maratonul.

„Nu pot să vă dau la acest moment perioada în care se va desfăşura acest eveniment, dar cât se poate de repede, în următoarele două săptămâni”, a spus medicul.

În plus, fiecare centru de vaccinare şi fiecare judeţ împreună cu Direcţia de Sănătate Publică poate să extindă programul centrelor de vaccinare în funcţie de cereri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici