REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2013 - CLUJ: Promovabilitatea a crescut la 72,19 la sută după contestaţii

Promovabilitatea la examenul de bacaluareat a crescut cu peste un punct procentual în judeţul Cluj, după rezolvarea contestaţiilor, de la 70,99 la sută la 72,19 la sută.

74 afișări

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că promovabilitatea, după corectarea contestaţiilor, a crescut cu peste un punct procentual, de la 70,99 la sută la 72,19 la sută.

"Nu a fost înregistrată nicio medie 10 în plus, aşa încât rămânem cu cele 9 înregistrate înainte de contestaţii. Au fost admise 491 de contestaţii, din care 60 la sută au fost punctate în sus, iar restul în jos. Un număr de 76 de contestaţii la lucrări sub nota 5 au primit puncte în plus, astfel că notele au trecut de 5", a spus Cuibus.

În judeţul Cluj au fost depuse, în total, 1.315 contestaţii.

În anul 2012, promovabilitatea la bacalaureat în Cluj a crescut, după contestaţii, de la 54,31 la sută la 56,26 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici