Ridley Scott, Shirley Bassey şi scriitorul Mackesy, premiaţi de Regele Charles al III-lea

În lista cu onoruri de la începutul anului în Marea Britanie, anul acesta sunt cântăreţi şi regizori, scriitoare şi femei în finanţe.

427 afișări
Imaginea articolului Ridley Scott, Shirley Bassey şi scriitorul Mackesy, premiaţi de Regele Charles al III-lea

Shirley Bassey

Cântăreaţa Dame Shirley Bassey, care i-a cântat La mulţi ani pentru cea de-a 80-a aniversare a zilei de naştere Prinţului Philip, regizorul Sir Ridley Scott, cel care a creat hituri de box office precum „Gladiator” şi „Alien” şi mai recent „Napoleon”, şi scriitorul Charles Mackesy, cel care a colaborat cu regina Camilla la lansarea clubului său de lectură online The Queen Reading Room.

Sunt numele care se remarcă să primească onorurile de Anul Nou, o tradiţie britanică în fiecare An Nou. Shirley Bassey devine membră a Ordinului Companionilor de Onoare „pentru servicii muzicale”.

Celălalt mare artist, de data aceasta din cinema, care câştigă o onoare - devenind Cavaler de Mare Cruce a Ordinului Imperiului Britanic – este regizorul şi producătorul de film Sir Ridley Scott „pentru serviciile oferite industriei cinematografice din Marea Britanie”.

Charles Piers Mackesy, artist, ilustrator şi autor a fost numit ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic.

Şi finanţele primesc recunoaştere din partea Casei Regale. Un pas în faţă face Sandra Ngozi Okoro, o viaţă în finanţe, cel mai recent Vicepreşedinte Senior şi Consilier General al Băncii Mondiale, pentru contribuţia ei la politicile financiare şi de diversitate. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici