Ritli, despre concursul câştigat de fiul lui: Da, este moral. Este o bucurie pentru orice tată

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat joi, referitor la câştigarea de către fiul său a concursului de manager la Spitalul Judeţean Oradea, că este o bucurie pentru orice tată atunci când copilul lui accede într-o funcţie de conducere câştigând un concurs în acest sens.

258 afișări
Imaginea articolului Ritli, despre concursul câştigat de fiul lui: Da, este moral. Este o bucurie pentru orice tată

Ritli, despre concursul câştigat de fiul lui: Da, este moral. Este o bucurie pentru orice tată (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Este o bucurie pentru un tată să aibă un copil care să câştige un concurs. Funcţia tatălui nu trebuie să-l împiedice să avanseze în carieră", a răspuns ministrul Sănătăţii la întrebările jurnaliştilor în legătură cu discuţiile privind faptul că fiul lui a câştigat concursul de manager la Spitalul Judeţean Oradea.

Întrebat dacă este moral ca fiul lui să ocupe această funcţie, ministrul a răspuns: "Da, este moral".

Managerul interimar al Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, Gavril Grebenişan, a declarat marţi că s-a retras din concursul pentru şefia unităţii medicale, unde l-a avut drept contracandidat pe fiul ministrului Sănătăţii, pentru că ştia că nu are şanse şi i s-a "sugerat" să se retragă.

Întrebat cine i-a "sugerat" să se retragă, Grebenişan a refuzat să spună.

Ritli Ladislau Csongor, fiul ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, a câştigat concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, el fiind singurul candidat, după ce Gavril Grebenişan, care deţinea interimar această funcţie, s-a retras luni dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici