Robert Negoiţă, la ieşirea din DNA: Mă bucur că procurorii au început să lucreze pe dosar

Primarul Sectorului 3 din Capitală, Robert Negoiţă, a declarat la ieşirea din sediul DNA că este suspect "pentru fapte din perioada în care activa în domeniul privat" şi că se bucură că procurorii lucrează în acest dosar.

2630 afișări
Imaginea articolului Robert Negoiţă, la ieşirea din DNA: Mă bucur că procurorii au început să lucreze pe dosar

Robert Negoiţă este audiat la sediul DNA (Imagine David Nika / Mediafax Foto)

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a părăsit sediul DNA după aproape jumătate de oră, susţinând că dosarul în care a fost chemat vizează activitatea sa din perioada în care activa în domeniul privat.

“Sunt fapte de când eram în zona de management privat. Nu are legătură cu activitatea mea de când fac management public. Mă bucur că începe să se lucreze pe acest dosar”, a declarat Robert Negoiţă la ieşirea din DNA.

Întrebat de jurnalişti dacă, în condiţiile actuale, mai candidează pentru un nou mandat la Sectorul 3, edilul a refuzat să răspundă, nespecificând nici dacă din punctul său de vedere îi afectează cariera politică.

Robert Negoiţă este audiat la sediul DNA

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 al Capitalei, este audiat, joi, la sediul DNA într-un dosar în care, susţine el, are calitate de suspect. 

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a ajuns, joi dimineaţă, la sediul DNA pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie în care, spune el, are calitate de suspect. Edilul a susţinut la sosire că ar fi vorba de o plângere penală depusă de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, în 2009.

La ora transmiterii acestei ştiri, Robert Negoiţă se află la audieri în biroul procurorului anticorupţie.

Robert Negoiţă este primar al Sectorului 3 din Capitală din anul 2012. Acesta şi-a anunţat candidatura şi pentru alegerile locale din iunie 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici