Rodii din Turcia cu reziduuri de pesticide retrase de pe piaţă

  • Un lot de rodii cu pesticide este retras din magazine.
  • Cei care le-au cumpărat sunt sfătuiţi să nu le consume.
  • Clienţii ar trebui să le distrugă sau să le returneze.
368 afișări
Imaginea articolului Rodii din Turcia cu reziduuri de pesticide retrase de pe piaţă

Rodii din Turcia cu reziduuri de pesticide retrase de pe piaţă

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat marţi că, din cauza depăşirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (imazilil), Unifrutti Impex SRL a început retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a lotului A99-04 de rodii din Turcia.

Produsele au fost comercializate în perioada 3 - 15 februarie a.c.

„Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 03/02/2022-15/02/2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă la Punctul de lucru din Com Ganeasa, Sat Sindrilita, str. Altun nr.3”, informează Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici