Românca omorâtă la Florenţa, victima unui joc erotic, pentru 30 de euro

Românca omorâtă la Florenţa este, aparent, victima unui joc erotic pentru care clientul a plătit 30 de euro, presupusul autor al crimei, bărbatul arestat vineri, fiind suspectat în alte nouă cazuri de agresiuni sexuale şi acte de tortură, scrie ziarul Il Libero Quotidiano.

375 afișări
Imaginea articolului Românca omorâtă la Florenţa, victima unui joc erotic, pentru 30 de euro

Românca omorâtă la Florenţa, victima unui joc erotic, pentru 30 de euro (Imagine: Shutterstock)

Instalatorul Riccardo Viti, arestat vineri în cazul uciderii Andreei Cristina Zamfir, a recunoscut crima şi a explicat că frecventează prosituate din anul 2005, plătind 100 de euro pentru jocuri erotice. Din cauza faptului că este şomer, bărbatul a spus că în ultima vreme le plătea prostituatelor 30 de euro.

Viti a fost interogat timp de nouă ore şi a recunoscut inclusiv implicarea în alte agresiuni care nu s-au soldat cu crimă.

În momentul în care a fost scos din sediul poliţiei pentru a fi dus la penitenciar, numeroase persoane au strigat insulte la adresa presupusului criminal, unele sugerându-i chiar să se sinucidă.

Potrivit anchetatorilor, Riccardo Viti, în vârstă de 55 de ani, prezintă probleme psihice. "S-a terminat, s-a terminat, am făcut o prostie", le-a spus el poliţiştilor din Florenţa imediat după ce o echipă mobilă a intrat în locuinţă, vineri dimineaţa, pentru a-l aresta. Anchetatorii au găsit în locuinţă bandă adezivă "identică" celei utilizate la comiterea crimei.

Autopsia a stabilit că românca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani, a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.

Cadavrul Andreei Cristina Zamfir (26 de ani, originară din Hunedoara) a fost găsit "crucificat", luni dimineaţă, la periferia oraşului Florenţa, victima prezentând urme de tortură. Ipoteza analizată de anchetatori este cea a unui criminal în serie, a unui maniac. Potrivit ziarului La Repubblica, Andrea Cristina Zamfir se prostitua în zona oraşului Florenţa fără a fi "protejată" de vreo grupare de proxenetism. Din această cauză, anchetatorilor le este greu să stabilească locul în care românca a fost abordată de clientul care a omorât-o. În trecut, românca ar fi avut probleme cu drogurile, dar nu a fost condamnată niciodată pentru infracţiuni de acest tip. Românca a fost cercetată la un moment dat pentru delicte referitoare la imigraţie.

Surse citate de agenţia Adnkronos au declarat că românca ucisă se prostitua la periferia oraşului Florenţa, unde locuia de cinci ani. Ea s-a născut la Hunedoara şi, înainte de a pleca în Italia, a locuit în Drobeta-Turnu Severin.

Românca va fi înmormântată în sudul Italiei, după cum a cerut familia acesteia, care beneficiază de asistenţa ambasadei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici