România condamnă ferm orice formă de terorism şi toate atacurile împotriva civililor

România condamnă ferm orice formă de terorism şi toate atacurile împotriva civililor, este mesajul postat de Ministerul Afacerilor Externe pe X.

278 afișări
Imaginea articolului România condamnă ferm orice formă de terorism şi toate atacurile împotriva civililor

„România condamnă ferm orice formă de terorism şi toate atacurile împotriva civililor. Condoleanţe familiilor victimelor atacului terorist de la Crocus din Moscova”, a postat ministerul.

Cel puţin 115 persoane au murit în urma atacului armat de vineri seara din apropierea Moscovei, a anunţat comitetul de anchetă rus, citat de Sky News.

Guvernatorul regiunii Moscova a declarat că se aşteaptă ca numărul morţilor să crească, în timp ce echipele de salvare continuă să sape la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici