România, în sălbăticie. Vulpea cea curioasă, IMAGINI inedite suprinse în mijlocul naturii | VIDEO

O vulpe curioasă, ieşită la vânătoare într-o pădure din Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului, a descoperit camera cu senzori de mişcare instalată de angajaţii Romsilva, care au postat apoi filmarea pe Facebook.

3833 afișări
Imaginea articolului România, în sălbăticie. Vulpea cea curioasă, IMAGINI inedite suprinse în mijlocul naturii | VIDEO

O vulpe curioasă descoperă camera de filmare instalată în Parcul Naţional Semenic

În imaginile surprinse de camera instalată de specialişti în Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului se vede cum vulpea se uită spre camera de filmare, adulmecă, vrea să plece, dar se opreşte şi mai aruncă o privire spre aparatul montat în pădure.

Potrivit specialiştilor Romsilva, vulpea, un mamifer omnivor, care vânează mamifere mici, găseşte în pădurile din Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului condiţii optime de adăpost, linişte şi hrană.

Imaginile pot fi văzute şi aici: https://www.facebook.com/RnpRomsilva/videos/366449870882327/?epa=SEARCH_BOX 

Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, este situat în sud-vestul ţării şi are o suprafaţă de 36.052 hectare.

Aici mai trăiesc şi alte specii de mamifere, între care ursul, lupul, râsul, pisica sălbatică, mistreţul, cerbul sau căpriorul şi jderul, precum şi numeroase specii de peşti, păsări şi nevertebrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici