Ce loc ocupă România în TOPUL celor mai sigure ţări din Europa de vizitat în pandemie. ITALIA este înaintea noastră

  • România are un deficit de imagine serios din moment ce este situaţă pe locul 30 în Europa din 43, în topul celor mai sigure ţări în contextul COVID 19
  • Ţările vecine se află îniantea noastră, chiar şi Italia se situează mai bine
  • Topul este realizat de un think-tank din Londra, DeepKnowledge, şi este citat de Forbes
7099 afișări
Imaginea articolului Ce loc ocupă România în TOPUL celor mai sigure ţări din  Europa de vizitat în pandemie. ITALIA este înaintea noastră

România, la coadă în TOPUL celor mai sigure ţări din Europa de vizitat în pandemie. ITALIA este înaintea noastră, SUA în urmă

România nu a înregistrat prea multe cazuri de COVID-19 comparativ cu alte ţări dar cu toate acestea nu se situează în prima parte a topului celor mai sigure ţări în pandemie.

​România ocupă poziţia 30 dintr-un total de 43 în topul celor mai sigure ţări de vizitat în această perioadă în Europa, spune un studiu realizat de un think tank cu sediul la Londra. Elveţia este cea mai sigură ţară din Europa dar şi din lume, urmată de Germania şi Austria.

La polul opus se situează Macedonia de Nord, Albania şi Belgia.

România este devansată în acest clasament de toate ţările vecine sau din zonă: Bulgaria, Serbia, Grecia, Cehia, Ungaria sau Polonia.

Ungaria se situează chiar pe un loc 6 care îi conferă o imagine foarte bună în acest context. Totuşi, în mod ciudat, Italia se situează pe locul 28, în faţa României deşi gravitatea pandemiei a fost una din cele mai mari din Europa. Topul este citat de prestigioasa revistă Forbes.

Grupul Deep Knowledge a inclus în raport 200 de ţări din întreaga lume cu un sistem de 130 de parametri cantitativi. 

În lume, România ocupă locul 57, devansând SUA, locul 58. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici