Românii se întorc la muncă în străinătate: Cozi la vama Nădlac II, pe sensul de ieşire

Timpii de aşteptare la vama Nădlac II, din judeţul Arad, au depăşit, duminică dimineaţa, 60 de minute, pe sensul de ieşire din ţară. În zonă s-a format o coloană de maşini.

489 afișări
Imaginea articolului Românii se întorc la muncă în străinătate: Cozi la vama Nădlac II, pe sensul de ieşire

Românii se întorc la muncă în străinătate: Cozi la vama Nădlac II, pe sensul de ieşire

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţele din România, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, duminică dimineaţa, la vama Nădlac II, din judeţul Arad, timpii de aşteptare au ajuns la 60 de minute, fiind deschise opt artere pe sensul de ieşire din ţară pentru autoturisme.

În urma creşterii timpilor de aşteptare, s-a format o coloană de maşini.

Principalul motiv este acela că românii se întorc în număr mare la muncă în străinătate, după ce au petrecut vacanţa în ţară.

Aglomeraţie este şi la vama Urziceni, judeţul Satu Mare, unde şoferii aşteaptă 30 de minute, fiind deschise trei artere.

Taguri:
frontiere,
cozi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici