Românul acuzat de violarea unei tinere africane la Roma, condamnat

Românul Ioan Rus, acuzat de violarea unei tinere din Lesotho, în aprilie, a fost condamnat miercuri la 11 ani de închisoare, relatează Corriere della Sera, în ediţia electronică.

21 afișări
Imaginea articolului Românul acuzat de violarea unei tinere africane la Roma, condamnat

Românul acuzat de violarea unei tinere africane la Roma, condamnat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Procurorul Erminio Amelio ceruse o pedeapsă de 12 ani de închisoare.

Ioan Rus, în vârstă de 37 de ani, este acuzat de tentativă de omor, sechestrare de persoane şi viol. Românul a fost arestat la jumătatea lunii aprilie, după înjunghierea şi violarea unei tinere din Lesotho în apropierea gării La Storta din Roma.

Un martor audiat de procurori, Bruno Musci, a declarat că în seara de 17 aprilie a oprit maşina în apropierea gării La Storta şi l-a observat pe Rus în timp ce o viola pe studenta de 31 de ani.

Martorul a precizat că abia după ce s-a întâlnit cu o patrulă a carabinierilor a fost dată alarma.

Citeşte şi:

Italia: Un român acuzat de viol a atacat psihologul închisorii în care este reţinut

Românul acuzat de violarea unei tinere africane în Italia, supus unei expertize psihiatrice

Judecare în regim de urgenţă a românului care a violat o tânără în Lesotho

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici