Rugbyştii băimăreni donează sânge pentru victimele exploziilor de la Sighetu Marmaţiei

Jucătorii campioanei României la rugby CSM Ştiinţa Baia Mare donează sânge, marţi, pentru victimele exploziilor de la Sighetu Marmaţiei, care au avut loc în urmă cu două zile.

50 afișări
Imaginea articolului Rugbyştii băimăreni donează sânge pentru victimele exploziilor de la Sighetu Marmaţiei

Rugbyştii băimăreni donează sânge pentru victimele exploziilor de la Sighetu Marmaţiei (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax foto)

Sportivii de la CSM Ştiinţa Baia Mare, cu excepţia celor convocaţi la naţională, pentru meciul cu Rusia, s-au prezentat marţi, începând cu ora 8.00, la Centrul de Transfuzii din oraş, pentru a dona sânge. Iniţiativa aparţine conducerii clubului, după o discuţie cu directorul DSP Maramureş, Rareş Pop.

"Este un semn de solidaritate cu victimele exploziilor de la Sighetu Marmaţiei", au declarat oficialii băimăreni.

Două explozii s-au produs într-o discotecă din Sighetu Marmaţiei. Şapte persoane au fost rănite în urma unei explozii produse în noaptea de sâmbătă. O a doua explozie s-a produs duminică, în jurul orei 10.30, şi a dus la rănirea altor zece persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici