Rusia declară 1.351 de soldaţi morţi pe frontul din Ucraina

După ce la începutul războiului a susţinut că are până în 500 de victime, Moscova spune acum că are mai puţin de 1.500 de morţi, deşi Ucraina susţine că o cifră reală este de 10 ori mai mare.

428 afișări
Imaginea articolului Rusia declară 1.351 de soldaţi morţi pe frontul din Ucraina

Rusia declară 1.351 de soldaţi morţi pe frontul din Ucraina

Rusia a recunoscut moartea a 1.351 dintre soldaţii săi de la începutul ofensivei militare din Ucraina, acuzând ţările occidentale că au făcut o „greşeală” livrând arme rezistenţei de la Kiev.

De când intervenţia în Ucraina a început, pe 24 februarie, „1.351 de soldaţi au fost ucişi şi 3.825 au fost răniţi”, a declarat adjunctul şefului de stat major rus, Serghei Roudskoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cel mai recent bilanţ oficial de la Moscova, datând din 2 martie, a raportat că 498 de soldaţi ruşi au fost ucişi. Potrivit Kievului, pierderile Rusiei sunt mult mai mari. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici