Ryanair reia zborurile Bucureşti - Timişoara

  • Compania aeriană Ryanair reia, începând de vineri, 4 septembrie, zborurile Timişoara - Bucureşti
  • Timişorenii pot ajunge în Capitală cu zboruri operate de trei companii
  • În primul semestru din acest an, peste 86.000 de pasageri au călătorit de pe Aeroportul Internaţional Timişoara spre Bucureşti
131 afișări
Imaginea articolului Ryanair reia zborurile Bucureşti - Timişoara

Ryanair reia zborurile Bucureşti - Timişoara

Conform unui comunicat transmis joi de Aeroportul Internaţional Timişoara, începând din 4 septembrie vor fi reluate zborurile regulate interne de pe aeroportul Timişoara spre/dinspre Capitală, operate de Ryanair.

Cursele vor avea o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, vineri şi duminică.

Pasagerii pot opta să călătorească şi cu alte două companii aeriene, care efectuează curse aeriene regulate ce deservesc ruta Timişoara – Bucureşti, respectiv Tarom şi Blue Air. Fiecare dintre cele două companii aeriene operează curse cu o frecvenţă de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marţi, miercuri, joi, vineri şi duminică.

Conform datelor statistice, în primul semestru din anul curent, ruta Timişoara – Bucureşti a fost cea mai frecventată rută internă din România. Peste 86.000 de pasageri au călătorit de pe Aeroportul Internaţional Timişoara spre/dinspre Bucureşti.

„Faptul că cea mai însemnată pondere în transportul intern a fost înregistrată de către Aeroportul Internaţional Timişoara, după Bucureşti, este un indice pozitiv în raport cu situaţia epidemiologică cu care ne confruntăm. În acest sens, deciziile companiilor aeriene, de a relua zborurile regulate interne, pot fi oportune pentru schimbul de relaţii economico-sociale între Regiunea de Vest şi capitala ţării”, declară directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici