Ryanair reintroduce 40% din zboruri din 1 iulie 2020

Compania Ryanair a anunţat marţi că reintroduce 40% din zboruri din 1 iulie 2020 şi va opera aproximativ 1.000 de zboruri pe zi.

447 afișări
Imaginea articolului Ryanair reintroduce 40% din zboruri din 1 iulie 2020

Ryanair reintroduce 40% din zboruri din 1 iulie 2020

Compania recomandă check-in-ul online şi descărcarea permisului de îmbarcare pe telefon. Pasagerilor li se va lua temperatura la intrarea în aeroport şi sunt sfătuiţi să poarte măşti în aeroport şi avion.

Ryanair mai anunţă că avioanele au filtre de aer similare cu cele folosite în spitale şi toate suprafeţele interioare sunt dezinfectate în fiecare noapte cu substanţe chimice, eficiente timp de peste 24 de ore.

Va fi încurajată şi distanţarea socială în aeroporturi şi aeronave.

De asemenea, la bordul avionului, echipajul Ryanair va purta măşti şi oferi un serviciu limitat de gustări şi băuturi preambalate. Toate tranzacţiile de la bord vor fi fără numerar.

Ca o măsură temporară, Ryanair le va solicita tuturor pasagerilor care zboară în iulie şi august să completeze detalii cu privire la durata sălătoriei, adresa la care vor sta, etc.

De la începutul restricţiilor, la jumătatea lunii martie, Ryanair a operat un program zilnic de 30 de zboruri între Irlanda, Marea Britanie şi Europa. Din iulie, Ryanair va relua zborurile de la majoritatea celor 80 de baze din Europa, dar vor fi mai puţine frecvenţe zilnice/săptămânale.

„Este important pentru clienţii noştri şi pentru oamenii noştri să revenim la unele programe normale începând cu 1 iulie. (...) După 4 luni, este timpul ca Europa să zboare din nou, astfel încât să putem reuni prietenii şi familiile, să le permitem oamenilor să se întoarcă la locul de muncă şi să repornească industria turismului din Europa, care oferă atât de multe milioane de locuri de muncă”, a declarat Eddie Wilson, Ryanair CEO.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici