S-a aflat cine îi gestionează banii lui Alcaraz. Maşinile puternice, o problemă

Spaniolul, punct de referinţă în tenis, este imaginea brandului auto german BMW.

12551 afișări
Imaginea articolului S-a aflat cine îi gestionează banii lui Alcaraz. Maşinile puternice, o problemă

Carlos Alcaraz este noua şi marea vedetă care a apărută pe scena tenisului mondial. Spaniolul în vârstă de 20 de ani este numărul 1 în lume şi, în urmă cu un an, a câştigat primul său Grand Slam - US Open, iar la Wimbledon, ediţia 2023, dispută astăzi marea finală cu Novak Djokovic.

Pasiunile ibericului includ motoarele, în condiţiile în care are un parteneriat cu BMW care i-a permis să primească un cadou de 313 CP. Cu toate acestea, nu toată lumea pare entuziasmată. Părinţii lui nu sunt prea fericiţi să-l vadă la volanul unui vehicul pe cât de puternic, pe atât de scump.

Carlos a vorbit despre „problema maşinii” în cadrul emisiunii de televiziune El Hormiguero: „Părinţii mei gestionează banii pe care îi adun din turnee. Dacă trebuie să cumpăr ceva pentru golf, un sport care îmi place, nu există probleme”.

Situaţia diferită când vine vorba de maşini: „Mă lupt cu ei să-i conving să mă lase să-mi cumpăr o maşină nouă şi frumoasă”. Pe scurt, o situaţie dificilă, mai ales având în vedere faptul că Alcaraz a devenit imaginea BMW.

De la BMW, spaniolul tocmai a primit o maşină specială: iX1. Este primul model complet electric al mărcii germane. Poate furniza o putere de 313 CP. Cu o încărcare completă puteţi călători pe o distanţă de 440 km. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h are loc în 5,7 secunde, iar viteza maximă este de 180 km/h. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici