S-a reluat tractarea trenurilor cu locomotive electrice pe raza Regionalei Galaţi

CFR SA anunţă că duminică, la ora 18.40, s-a reluat tractarea cu locomotive electrice a trenurilor pe raza SRCF Galaţi, dar că acestea vor circula cu o viteză limitată la 70 km/h pe anumite tronsoane.

108 afișări
Imaginea articolului S-a reluat tractarea trenurilor cu locomotive electrice pe raza Regionalei Galaţi

S-a reluat tractarea trenurilor cu locomotive electrice pe raza Regionalei Galaţi

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că, începând cu ora 18:40, pe raza SRCF Galaţi, s-a ridicat restricţia de tractare a trenurilor cu locomotive Diesel, fiind permisă circulaţia trenurilor cu locomotive electrice, însă viteza de deplasarea a garniturilor va fi de 70 Km/h, pe următoarele intervale şi staţii CF: Făurei - Ţăndărei, pe ambele fire, Făurei - Traian Sat, pe firul I, pe liniile 1, 2, 3 şi 4 din staţia Traian Sat, Traian Sat - Lacu Sărat, pe firul II, Lacu Sărat - Fileşti, pe ambele fire, Fileşti - Galaţi Călători, pe firul II.

Compania arată că traficul feroviar pe raza SRCF Galaţi s-a desfăşurat duminică în condiţii meteo extreme, de ninsori viscolite, cu rafale de vânt care au depăşit viteza de 100 km/h.

Pentru remedierea tuturor deranjamentelor la liniile de contact rupte de vânt, dar şi pentru îndepărtarea tuturor arborilor rupţi şi prabuşiţi pe liniile CF au intervenit circa 200 de feroviari.

Compania anunţă că personalul feroviar al SRCF Galaţi rămâne în continuare activat pentru intervenţii, iar funcţie de evoluţia fenomenelor meteo se vor lua inclusiv măsuri de adaptare a traficului feroviar, astfel încăt să fie evitate blocajele pe calea ferată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cfr sa,
locomotive,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici