Sălaj: Locomotiva unui tren personal a luat foc

Locomotiva unui tren personal care circulă pe ruta Sărmăşag - Zalău a luat foc, miercuri după-amiază, la câţiva kilometri de localitatea Sărmăşag, judeţul Sălaj, în urma incidentului neînregistrându-se victime.

112 afișări
Imaginea articolului Sălaj: Locomotiva unui tren personal a luat foc

Sălaj: Locomotiva unui tren personal a luat foc (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul s-a produs în jurul orei 16.30

Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Zalău, Claudiu Cherecheş, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a fost stins de pompierii Serviciului Voluntar de Pompieri Sărmăşag, solicitaţi de urgenţă la faţa locului.

"Din cauze tehnice, locomotiva unui tren personal care circulă pe ruta Sărmăşag - Zalău a luat foc lângă un pasaj de cale ferată, la câţiva kilometri de localitatea Sărmăşag. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Locomotiva a fost decuplată de la tren şi atât ea, cât şi garnitura de tren au fost trase înapoi în staţia de pornire. După ce locomotiva a fost înlocuită, trenul şi-a reluat cursa", a spus Claudiu Cherecheş.

Potrivit sursei citate, în acest caz cercetările continuă pentru stabilirea exactă a cauzelor şi împrejurărilor în care a izbucnit incendiul.

Trenul personal va ajunge la destinaţie cu o întârziere de circa 40 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici