VIDEO Salvat de pompieri, după ce s-a dus să caute mingea. Peripeţiile unui băiat de 10 ani

  • Un băiat de 10 ani din Broşteni juca tenis de câmp când a pierdut mingea şi s-a dus să o caute
  • Mădălin a rămas blocat într-un canal, sub un podeţ de beton
  • Pompierii au reuşit să-l scoată după aproximativ 20 de minute, iar băiatul a plecat acasă alături de părinţi
523 afișări
Mădălin se juca cu prietenii sâmbătă seară, în localitatea Broşteni din Suceava când a pierdut o minge de tenis şi s-a dus să o caute. Doar că a rămas blocat sub un podeţ de beton, în care a intrat cu picioarele înainte, încercând să scoată mingea. Cei din jur nu au putut să îl ajute, aşa că au chemat pompierii. Pentru că era agitat şi speriat, în timp ce încercau să-l scoată de sub podeţ, pompierii l-au încurajat şi au încercat să îl calmeze. 
 
"Salvatorii au introdus sub băiat o prelată de transport, specială, pentru a asigura o alunecare eficientă şi, totodată, protecţia copilului, şi au început manevrele pentru a-l putea extrage de sub podeţ.", a explicat Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava. 
 
După 20 de minute pompierii au reuşit să îl scoată de sub podeţ, i-au acordat primul ajutor pentru că avea câteva zgârieturi, iar Mădălin a plecat acasă alături de părinţi.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici