SANCŢIUNI în urma paradei de 1 Decembrie: Şeful Jandarmeriei Capitalei - atenţionat, şef de serviciu - demis

Şeful Jandarmeriei Capitalei, generalul de brigadă Eugen Meran, a fost atenţionat, iar maiorul Claudiu Gogu, şef de serviciu în cadrul aceleiaşi structuri, a fost demis, în urma verificărilor interne privind modul de acţiune din 1 decembrie, informează Jandarmeria Română.

3485 afișări
Imaginea articolului SANCŢIUNI în urma paradei de 1 Decembrie: Şeful Jandarmeriei Capitalei - atenţionat, şef de serviciu - demis

SANCŢIUNI în urma paradei de 1 Decembrie: Şeful Jandarmeriei Capitalei - atenţionat, şef de serviciu - demis (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"În urma aspectelor semnalate de către o parte a mass-media, în legătură cu modul de îndeplinire a misiunilor de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de către anumite efective ale Jandarmeriei, cu ocazia zilei de 1 decembrie - Ziua Naţională a României, la nivelul instituţiei noastre a fost demarată o verificare internă, referitoare la modul de acţiune a personalului implicat, în urma căreia au fost luate următoarele măsuri:

atenţionarea domnului general de brigadă dr. Eugen Meran, directorul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti;

schimbarea din funcţie a domnului maior Claudiu Gogu, şef serviciu în cadrul aceleiaşi structuri", se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX, marţi, de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Sâmbătă, după parada de la Arcul de Triumf, Jandarmeria Capitalei a anunţat că cinci persoane venite să asiste la eveniment au fost duse la Poliţie, pentru verificări, după ce asupra lor au fost găsite mai multe bannere şi pliante cu mesaje împotriva forţelor de ordine.

După 1 decembrie, în presă au apărut informaţii potrivit cărora, la parada din Capitală, în mulţime ar fi fost infiltrate persoane suspectate că ar fi instigat oamenii veniţi să asiste la eveniment.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici