Sanda Tătărăscu Negroponte a murit

Sanda Tătărăscu Negroponte, fiica fostului prim-ministru liberal Gheorghe Tătărăscu, a decedat, în noaptea de luni spre marţi, "după o foarte lungă suferinţă".

2229 afișări
Imaginea articolului Sanda Tătărăscu Negroponte a murit

Sanda Tătărăscu Negroponte a murit (Montaj foto)

"Sanda s-a prăpădit în cursul acestei nopţi (luni spre marţi - n.r.), în locuinţa sa din Bucureşti, în jurul orei 3.00, după o foarte, foarte lungă suferinţă", a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele fondator al PNL, Radu Câmpeanu.

"Mi-a părut cumplit de rău, am văzut-o ultima oară săptămâna trecută şi speram să treacă peste starea în care era. Este o pierdere mare, am ţinut foarte mult la ea, era ca o soră mai mare pentru mine. Este o pierdere şi personală, dar o pierdere şi pentru societate, fiindcă era o doamnă a societăţii româneşti", a afirmat seniorul liberal.

Radu Câmpeanu a mai spus despre Sanda Tătărăscu Negroponte că era un om de înaltă moralitate şi cu un comportament foarte elegant.

Slujba de înmormântare va avea loc, vineri, la ora 11.00, la Capela Cimitirului Bellu, a precizat Câmpeanu.

Sanda Tătărăscu Negroponte, fiica liberalului Gheorghe Tătărăscu, prim-ministru al României între anii 1934-1937 şi 1939-1940, a fost senator PNL în primul for legislativ după 1990.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici