Şapte arme şi sute de cartuşe, descoperite la demolarea unei case

Şapte arme şi aproape trei sute de cartuşe au fost descoperite la demolarea unei clădiri din localitatea arădeană Galşa, muniţia fiind zidită într-un perete.

19 afișări
Imaginea articolului Şapte arme şi sute de cartuşe, descoperite la demolarea unei case

Şapte arme şi sute de cartuşe, descoperite la demolarea unei case (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Descoperirea a fost făcută luni după-amiază, la demolarea unei case din localitate, proprietarii solicitând prezenţa autorităţilor pentru inventarierea armelor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, a declarat, marţi, că persoanele care demolau acel imobil au găsit şapte pistoale, nouă încărcătoare şi 282 de cartuşe de calibru 7,65 milimetri. Poliţiştii au verificat armele şi au constatat că este vorba despre două pistoale Beretta de calibru 7,6 milimetri, un pistol marca "P.MOD.37" de calibru 7,65, un pistol "Fermaru RT.37M", un pistol "CESKA", un pistol "Browning" şi unul a cărui marcă nu a fost stabilită.

Din cauza stării de degradare, poliţiştii nu au au putut stabili alte caracteristici ale armelor găsite.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care au fost ascunse armele şi muniţia şi pentru stabilirea provenienţei lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici