Video Şapte cetăţeni irakieni, patru turci şi un sirian, prinşi când încercau să intre ilegal în România - VIDEO

Şapte cetăţeni irakieni, patru turci şi un sirian, între care trei copii, au fost prinşi, marţi seara, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, când încercau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

464 afișări

Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, au observat, marţi seara, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, un grup de persoane.

Grupul de persoane a fost preluat şi transportat la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

Grupul era format din şapte cetăţeni irakieni, patru turci şi un sirian, respectiv nouă adulţi cu vârste cuprinse între 26 şi 50 ani şi trei copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani.

Migranţii au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Cele 12 persoane sunt cercetate pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând să fie predate unei echipe operative din cadrul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici