Sarah Ferguson, ducesă de York, a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a fost operată

Sarah Ferguson, ducesă de York şi fosta soţie a prinţului Andrew, a fost diagnosticată cu cancer la sân, după o mamografie de rutină. La vârsta de 63 de ani, ducesa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi acum se recuperează acasă, în Windsor, Berkshire.

1369 afișări
Imaginea articolului Sarah Ferguson, ducesă de York, a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a fost operată

Sarah Ferguson, ducesă de York, a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a fost operată

Potrivit reprezentanţilor săi, ducesa este recunoscătoare pentru faptul că diagnosticarea a fost realizată într-un stadiu incipient, subliniind importanţa efectuării screening-urilor regulate. Un prieten apropiat a declarat că prognosticul este bun datorită depistării timpurii.

Sarah Ferguson a petrecut câteva zile într-un spital din Londra şi a exprimat o recunoştinţă faţă de personalul medical care a îngrijit-o. Ea a fost externată duminică, potrivit Mirror.

Reprezentantul ducesei a confirmat că aceasta primeşte cele mai bune îngrijiri medicale şi că se recuperează alături de familia sa.

Un prieten a declarat pentru The Sun că "prognosticul este bun" datorită "depistării timpurii".

Sursa a spus: "A fost o perioadă dificilă, dar este foarte recunoscătoare personalului medical care a efectuat mamografia şi a detectat-o la timp, precum şi personalului medical care a avut grijă de ea în ultimele zile”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici