Şase accidente s-au produs pe DN 17, între Bistriţa şi Beclean, din cauza poleiului

Şase accidente rutiere s-au produs, duminică dimineaţă, pe DN 17, între Bistriţa şi Beclean, din cauza poleiului, iar în urma acestora o fetiţă a fost transportată la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud.

130 afișări
Imaginea articolului Şase accidente s-au produs pe DN 17, între Bistriţa şi Beclean, din cauza poleiului

Şase accidente s-au produs pe DN 17, între Bistriţa şi Beclean, din cauza poleiului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

La trei dintre accidente a fost nevoie de intervenţia maşinilor de descarcerare şi a ambulanţei de terapie intensivă a SMURD.

Potrivit dispecerului de serviciu de la Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsud, şoferii implicaţi în accidente nu au adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei.

Primul accident s-a petrecut în jurul orei 6.00, la intrarea în localitatea Şintereag. O maşină în care se aflau şase persoane a derapat şi a ieşit de pe şosea, răsturnându-se. O fetiţă de zece ani aflată în maşină a fost transportată la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Tot la Şintereag, într-o curbă, o maşină a intrat într-un cap de pod, iar alte două au ieşit de pe şosea din cauza poleiului.

În jurul orei 7.00, un microbuz a derapat şi a ieşit în afara drumului, în dreptul localităţii Şieu Sfântu.

Un autoturism Dacia s-a izbit şi el de microbuzul care derapase şi a ajuns în curtea unei case. Maşinile implicate în accidente au suferit avarii.

Potrivit dispecerului de serviciu de la Secţia Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, duminică dimineaţa, pe DN 17, între Bistriţa şi Beclean, s-a acţionat cu patru utilaje cu lamă care au împrăştiat pe carosabil 34 de tone de material antiderapant, pentru combaterea poleiului.

Alte patru utilaje acţionează pe sectorul montan al DN 17, unde, în zona Straja - Piatra Fântânele, a început să ningă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici