Şase dosare penale pentru evaziune fiscală, după controale la ştrandurile bucureştene

Şase dosare penale pentru evaziune fiscală au fost întocmite, sâmbătă, de ofiţerii de investigarea fraudelor din Poliţia Capitalei după controale efectuate la mai multe ştranduri bucureştene, în timp ce inspectorii de sănătate publică au ridicat probe de apă şi alimente, potrivit Poliţiei Capitalei.

302 afișări
Imaginea articolului Şase dosare penale pentru evaziune fiscală, după controale la ştrandurile bucureştene

Şase dosare penale pentru evaziune fiscală, după controale la ştrandurile bucureştene (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Controalele au vizat ştrandurile Tineretului, Tei, Cara (din cartierul Titan), Berceni, Drumul Taberei şi Ciurel, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Dosarele penale au fost întocmite ca urmare a neînregistrării în contabilitate a tuturor operaţiunilor comerciale.

În plus, poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5.000 de lei, pentru comerţ ilicit.

Probele de apă din bazine şi de alimente vor fi verificate în raport cu standardele ce ţin de sănătatea consumatorilor.

La controale au participat peste 50 de poliţişti, alături de inspectori de la Direcţia de Sănătate Publică şi de la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici