Şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier între un TIR şi un microbuz de transport persoane | FOTO

Un microbuz cu şase pasageri a fost implicat, joi dimineaţă, într-un accident rutier în judeţul Neamţ. Şase persoane, între care şi un copil, au fost rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1321 afișări
Imaginea articolului Şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier între un TIR şi un microbuz de transport persoane | FOTO

Şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier între un TIR şi un microbuz de transport persoane

Accidentul s-a produs între un TIR şi un microbuz de transport persoane în comuna Poiana Teiului, satul Petru Vodă, judeţul Neamţ.

Potrivit ISU Neamţ, şase persoane au fost rănite, respectiv un copil, o femeie şi patru bărbaţi.

O altă persoană a refuzat transportul la spital.

Potrivit ISU Neamţ, s-a intervenit cu două ambulanţe SMURD de prim ajutor, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă , o autospecială de stingere şi 3 ambulanţe de la SAJ.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Neamţ, pe DN15B, în apropierea localităţii Petru-Vodă, traficul rutier se desfăşoară dirijat, printr-o parcare, din cauza accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici