Şase persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Calgary

Şase persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Kananaskis Country, o regiune muntoasă situată la vest de Calgary, a anunţat Poliţia Regală Canadiană (RCMP), citată de Reuters.

125 afișări
Imaginea articolului Şase persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Calgary

Şase persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Calgary

RCMP a precizat că un avion cu cinci pasageri şi un pilot a plecat vineri seară de pe aeroportul Springbank, în apropiere de Calgary, în drum spre Salmon Arm, în Columbia Britanică.

Sergentul Ryan Singleton de la RCMP a declarat că s-a pierdut contactul cu avionul în jurul orei locale 21:30. La scurt timp după ce avionul a fost raportat ca fiind pierdut, o escadrilă a Forţelor Aeriene Regale Canadiene (RCAF) cu baza în Winnipeg a efectuat căutări.

Escadrila a găsit locul prăbuşirii şi, cu ajutorul celor de la Alberta Parks Mountain Rescue, a căutat supravieţuitori. Cu toate acestea, toate cele şase persoane din avion au murit, a declarat Singleton.

RCMP nu a făcut publice numele victimelor.

„Recuperarea corpurilor pilotului şi ale pasagerilor a fost foarte dificilă din cauza terenului dificil. Cu toate acestea, toate cele şase corpuri au fost recuperate cu succes”, a declarat Singleton, adăugând că Biroul pentru Siguranţa Transporturilor din Canada desfăşoară o anchetă privind accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avion,
prăbuşit,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici